erhvervslokaler-skagen.dk: Erhvervslejemaal i Skagen

Erhvervslejemaal i Skagen

Om Skagen

Skagen er en by har beliggenhed i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Skagen ligger altså i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Byen har 8.003 indbyggere i 2019, og er en udpræget turistby, som især er kendt for sin særprægede natur samt for sine Skagensmalere, hvilket var en gruppe danske kunstmalere. Skagen er dertil også kendt for sin fiskerihavn samt for den velkendte Skagen Festivalen der har været afholdt siden 1971. Derudover er Skagen også kendt for farven på husene, den såkaldte skagengule farve, samt de hvide kanter på tagstenene.

 

Virksomhed i Skagen

Skagen er omringet af vand og har derfor gode fiskemuligheder. Skagen Havn er der cirka 1000 fiskefartøjer og 550 handelsskibe samt et voksende antal krydstogsanløb om året. Omkring 50% af byens indkomst stammer fra fiskeri og omkring 25% fra turisme.

 

Værd at besøge i Skagen

-          - Grenen

-          - Skagens Museum

-          - Råbjerg Mile

-          - Anchers Hus

-          - Skagen Graa Fyr

-          - Vippefyret

 

Skagens geografi

Skagen er en by har beliggenhed i Vendsyssel og er Danmarks nordligste by. Skagen ligger altså i Frederikshavn Kommune under Region Nordjylland. Byen har 8.003 indbyggere i 2019.

 

Links om Skagen

-          Om Skagen på Wikipedia

-          Link til Skagen Kommune

-          Kort over Skagen

-          Visit Skagen

-          Erhvervslokaler i Skagen

-          Søg erhvervslejemål i Skagen

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!